Nybygg og tilbygg

Vi tilbyr alt innen nybygg og tilbygg. Fra første strek til ferdig produkt.

Planleggingsprosessen av nybygg er spennende, men også krevende. De fleste bygger bare en gang, og der er derfor viktig at ditt oppdrag blir tatt hånd om av håndverkere som har evne og vilje til å utføre oppdraget med respekt for dine ønsker og forventninger.

Det er viktig med erfaring og kunnskap til estetikk, funksjonalitet og at driftsøkonomi ivaretas. Sivertsen Bygg AS besitter all den kunnskapen som skal til for å kunne være behjelpelig med ditt prosjekt. Alt fra prosjektering til ferdig prosjekt.

På våre prosjekter samarbeider vi på lokale, etablerte og seriøse bedrifter innen andre fagområder. Disse har alle samme krav til kvalitet som oss selv.

Bildene under viser noe av vårt arbeid.

Arkitekt tegnet hytte

Dette er en gammel hytte som er restaurert med tilbygg for funksjonell bruk og tilfredstiller alle krav til dagens komfort! Kunden er veldig fornøyd, med utførelsen og stor trives i Risør! Gøy for oss som håndverkere å se av kunden trives på sitt nye fritidssted! Har du drømmer....snakk med oss! Vi hjelper deg!

Ønsker du referanser har vi det :-)


Total renovering av bolig med tilbygg

Mer eller mindre total renovering av bolig, med oppløft for å gi nye eiere mer utnyttelse av arealene i 2 etg. Det er nytt kjøkken, bad, trapp opp til 2. etg. og ellers er alt av gulv og en del vegger revet og tilpasset kundens ønsker. Boligen ligger fantastisk til, med utsikt mot skagerrak! Trivselsfaktoren er høy! Hyggelig for oss hånsverkere og! Ferdig våren 2009.